gledam.bg | ГЛЕДАЙ И ТИ

Златна роза 2022

Онлайн | 23 септември - 7 октомври | България

„Златна роза“ е най-старият и най-голям фестивал на българското игрално кино. И докато в рамките на няколко дни - 23.-29.09., той отново преобразява Варна, приветствайки стотици нетърпеливи любители и творци, ти също можеш да бъдеш част от вълненията.

Само тук, в Gledam.bg, може да видиш онлайн селекция от избрани нови филми от 2022 г.

Гледай и ти.

Тук, до 7 октомври.

Вземи под наем* къс или пълнометражен филм


Къс филм

3 лв*

от 2022 г.

*Важи за 1 гледане на 1 филм в рамките на 48 часа.

Дълъг филм

6 лв*

от 2022 г.

*Важи за 1 гледане на 1 филм в рамките на 48 часа.

Запознай се с дебютантите

Представяме ти част от режисьорите, чиито първи филми ще бъдат излъчени в 40-тото издание на "Златна роза".


Можеш ли да познаеш кой от тях ще спечели специалната ни награда?

От организаторите

Представяме ти Петър Тодоров - Изпълнителен директор, и Кремена Димитрова - Старши експерт "Комуникации и медии", на Изпълнителна агенция Национален Филмов Център

От нас

Gledam.bg e официален медиен партньор на 40-тото издание на фестивала "Златна роза". Тук е и стрийминг платформата за българско кино, която предлага най-голямото разнообразие в интернет. Освен новите заглавия, при нас са приютени и старите класики, които да гледаш по най-удобния за теб начин - където и да се намираш, в комфорта на собствения дом или в движение, на всякакви устройства, на няколко клика разстояние. Горди сме, че gledam.bg предоставя 100% легален достъп до филмовите произведения, а отчисленията от приходите в голямата си част отиват към собствениците или наследниците на авторските права.